Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

personal coaching

Personal coaching

Personal coaching gaat over het omgaan met de veranderingen in ons leven. Een leven zonder stress en veranderingen bestaat niet. We moeten ons voortdurend aanpassen, aan een nieuwe baan of ontslag, balans in werk en leven, een scheiding, problemen op het werk, ouderschap, ziekte en psychische moeilijkheden. Soms is er ook sprake van een combinatie.

De vraag is: hoe gaan we ermee om en hoeveel kunnen we aan? En ook: hoe blijf ik groeien en mezelf persoonlijk en professioneel ontwikkelen?

Kracht

In je eigen kracht komen te staan - dat is waar het bij (ingrijpende) gebeurtenissen in je leven om gaat. In dit proces bied ik mijn ervaring en deskundigheid aan. De oplossing zit al in jezelf, ik help je graag om deze te ontdekken.

Aanpak

  • Contact met jezelf verbeteren
  • Herkennen van negatieve gedachten en gevoelens en deze ombuigen
  • Bewust worden van wat werkelijk belangrijk is in je leven en je werk, en de keuzes die daaruit volgen.

Doelen

In de coaching werken we met verschillende methoden. Jouw doelen staan daarbij centraal.

Praktisch

Afhankelijk van je situatie zijn er 5-8 bijeenkomsten van anderhalf uur. Dit wordt voorafgegaan door een kennismakingsgesprek van een uur. De sessies vinden plaats op mijn kantoor in Utrecht.

Bij een coachingsvraag vanuit je werksituatie (betaald door de werkgever) is er na de kennismaking een startgesprek en ter afsluiting een evaluatiegesprek met de leidinggevende op de werkplek.

"Ik durf me als leidinggevende beter te positioneren in de organisatie, zowel in het managementteam als naar mijn eigen team. Ik formuleer duidelijker wat ik wil bereiken en stem meer af met de mensen om me heen.

Zo zijn de vergaderingen veel effectiever en is de sfeer beter." Lennart

"Hilleen is een rustige en betrokken coach bij wie ik me op mijn gemak voel. Door middel van vragen, oefeningen en mindfulness heeft ze mij geholpen met mijn zoektocht, m.n. op werkgebied maar ook daarbuiten. Wat ik geleerd heb bij Hilleen is bagage die ik de rest van mijn leven kan gebruiken, het zal me altijd bij blijven!" Lisette