Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

over mij

In mijn praktijk werk ik op basis van Mindfulness en NLP. Het is een manier van werken die leidt tot nieuwe inzichten en een andere manier van in het leven staan.

Door simpelweg te erkennen en aandacht te geven aan hoe alles nu is, en dit te verbinden met inzicht in jezelf, wordt alles anders. Dat is de kern van mijn werkwijze. Ik ga er van uit dat ieder mens een zelfregulerend vermogen heeft. Soms is extra input nodig om dat te stimuleren. Coaching of training kan daarbij een positieve rol spelen.

Als personal coach en trainer en werk ik voor diverse opdrachtgevers in de profit- en non-profitsector.

Ik begeleid individuele cliënten, teams en organisaties bij persoonlijke en collectieve veranderingsprocessen. 

Mijn trainingen en coaching geef ik op basis van jarenlange ervaring. Opleidingen heb ik gedaan op het gebied van Mindfulness (gecertificeerd mindfulnesstrainer categorie 1) en NLP (master en health certificate). Eerder heb ik een post-HBO trainersopleiding gevolgd.

Lidmaatschap VMBN (Vereniging Mindfulness Based trainers in Nederland en Vlaanderen) en NOLOC (Nederlandse Orde voor Loopbaanadviseurs en Outplacement Consulenten) en werk volgens de gedragscode van deze beroepsverenigingen.

Ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen. Verder doe ik aan yoga, Vipassana meditatie en ik kook, wandel en schilder graag.